Založ si blog

Prečo by mal Fico a Kaliňák z politiky odísť?

Ešte nikdy od vzniku samostatného Slovenska, nenastal stav, že jedna strana môže získať po marcových voľbách aj ústavnú väčšinu, teda mať monopol moci.

Pritom všetci dobre vieme, že: Moc korumpuje, a absolútna moc korumpuje absolútne. Červeným už nejde len o víťazstvo vo voľbách, to majú už dnes isté, ale ide im o ústavnú väčšinu. Tie ich výroky, že najradšej by vládli v koalícii je len ich ďalšie dobre prešpekulované divadielko.

Ja by som sa na ich mieste hanbil aj kandidovať

Červení tu na Slovensku rozohrali priatelia veľkú hru na ústavnú väčšinu. Denne cez televíziu, rozhlas a tlač sa propagujú a ukazujú celému Slovensku Je ale správne, aby  o celom Slovensku rozhodoval ďalšie 4 roky  človek, ktorý sa i dnes bojí odpovedať na otázku: Či bol, alebo nebol v byte, ktorý sa spomína v spise Gorila? Koho, a prečo sa bojí? Otázka preto znie: Nerozhoduje o tomto človeku i dnes Gorila?

Je podľa vás priatelia správne, keď ďalšie 4 roky by mohli viesť políciu aj naďalej páni, ktorí viedli políciu v čase, keď došlo aj chybou polície k tragédiám, pri ktorých boli ženy najprv utýrané a potom zavraždené? Keď si pomyslím, že slovinskému ministrovi trvalo len niekoľko hodín, aby po zverejnení informácie, že šoféroval opitý, odstúpil zo svojej funkcie.

Týmto utýraným a zavraždeným ženám nimi riadená polícia ani nepomohla, ani ich neochránila, ale nečakajte od nich, že sa zachovajú poctivo, čestne a chlapsky a sami si priznajú, že riadenie pri týchto závažných chybách nezvládli, a po týchto zlyhaniach odstúpia.

Slovensko pokorilo 3 miliónovú hranicu exekúcií

Jeden z vás v zahraničí napísal naposledy toto: „Zo Slovenska sa takto naposledy utekalo za vojnových udalostí a veľkej hospodárskej krízy. Nevyčítajte nám, ktorí sme za hranicami, že sme niekoho/niečo zradili, že sme egoisti. Pomôžte nám urobiť Slovensko znesiteľnejšie pre život svojou toleranciou.“ Áno, je to tak, preto v marcových  voľbách však musíte všetci poriadne zabrať. Slovensko potrebuje každý súdny hlas.

Vy v zahraničí viete objektívnejšie porovnať životnú úroveň tam vonku, a u nás na Slovensku. Vy v zahraničí viete lepšie a objektívnejšie porovnať politickú kultúru tam vonku, a u nás na Slovenku. Vy v zahraničí viete lepšie, a objektívnejšie porovnať úroveň školstva a zdravotníctva tam, a tu. Vy v zahraničí viete najlepšie a najobjektívnejšie porovnať koľko špinavých politických káuz sa odohralo v krajine, v ktorej pracujete, a koľko tu na Slovensku. Vy v zahraničí viete najlepšie a najobjektívnejšie porovnať koľko korupcie a klientelizmu je  v krajine, v ktorej pracujete, a koľko tu u nás na Slovensku. Pritom nám tu už červení vládli, teda  o všetkom rozhodovali, a čo napriek tejto parlamentnej presile dokázali?

Funguje tu tak ako má súdnictvo? Funguje tu tak ako má školstvo, zdravotníctvo? Nemajú  Gréci a Turci vyššie platy ako my Slováci? Nežijú gorily i dnes stále medzi nami, a užívajú si beztrestne všetko, čo doteraz nakradli? Čo sa tu z tých všetkých káuz už vyšetrilo? Priatelia v zahraničí, vedeli ste, že už pred 2 rokmi Slovensko pokorilo 3 miliónovú hranicu exekúcií? Slovensko sa stále topí v špinavých politických kauzách, a ďalšie 4 roky to bude opäť pokračovať ďalej. Kto ich pri tej ústavnej väčšine v parlamente potom skontroluje? Kto ich potom zastaví?

Z nečestnej súťaže o voliča nemôže vzísť čestný víťaz

Priatelia, páčil by sa vám finálový beh na 100 metrov na  olympiáde, keby 7 modrých šprintérov  štartovalo na štarte, a jeden červený šprintér už mal možno náskok 40 metrov? Určite nie, ale to sa tu teraz pred Voľbami 2016 na Slovensku deje. Boli to predsa tie „korupčné balíčky“, ktoré vytvorili červeným ten neférový 40 % náskok.

Keby si  tie „balíčky“ zaplatili len červení, tak vtedy by to bolo O.K., a nemal by som tu o čom písať, ale za tieto „balíčky“ musím zaplatiť aj ja, i všetci modrí, ktorí s nimi súťažíme v tej istej súťaži, o tých istých voličov, a preto táto súťaž o voliča nemôže byť férová. Ja som ale pripravený prehrať túto súťaž o voliča so cťou, akoby som  mal vyhrať túto súťaž o voliča bez cti.

Nestačí sa pred obrazom Ľ. Štúra, či M.R. Štefánika, len fotiť, ale treba sa hlavne  ich odkazom riadiť

Priatelia, súhlasili by s takou neférovou volebnou súťažou také veľké Slovenské osobnosti, akými boli Ľ. Štúr, či M.R. Štefánik? Viete, čím sa riadil  Ľ. Štúr? „Servilnosť je, keď sa človek vzdáva svojej dôstojnosti a výhod a podrobuje sa vôli iného; o servilnosti možno hovoriť vtedy, keď sa nechá človek z úbohej vypočítavosti zneužívať ako nástroj proti svojmu národu…“(Nie je kauza Gorila o tom istom?)

Viete, čím sa riadil  M.R. Štefánik? „My zvíťazíme, pretože našimi heslami sú Láska, Práca, Poctivosť, heslá to budúcich, bohdá šťastnejších vekov.“ (Neférová súťaž nemôže byť predsa poctivou súťažou.)

Každá špinavá politická kauza je zradcom Slovenska

Každá špinavá politická kauza bola zradou Slovenska, lebo sa  v nej klamali a okrádali všetci občania celého Slovenska. Koľko ich tu za červených už  bolo? Možno aj 100.  Preto nezraďme priatelia Slovensko, ale voľme. Ukážme, ako to Slovensko milujeme vo voľbách.

Uvedomujem si priatelia, aké riziko svojimi blogmi podstupujem. Aj napriek tomu, že viem, že už dnes sú istí víťazi volieb, a  môžu mi to všetko po Voľbách 2016 riadne spočítať, nemôžem konať inak. Slovensko  bez morálky, demokracie, pravdy a spravodlivosti  nemá žiadny zmysel. Veď čo si všetci zoberieme na iný svet? Len svoje svedomie.

Milujem Slovensko, veď som za Slovensko bojoval a hlasoval už v Prahe, a preto mi nie je jedno, akým zlým smerom smeruje. Preto aj vám priatelia zadarmo na svojom webe venujem knihu „Lekcie z demokracie“. Nebojte sa, táto kniha je naozaj zadarmo, nie ako tie „vlaky zadarmo“, ktoré nás nakoniec stoja milióny eur. Ja v predvolebnej kampani občanov neklamem.

P.S. Priatelia, najhoršia kombinácia v štáte je: pravda bez moci a moc bez pravdy. Viem, že jeden blog nič nezmení, ale je lepšie zapáliť aspoň jednu sviečku, ako preklínať tmu.Ján Zlatoústy: „Zradcom pravdy je každý, kto vie pravdu, ale neodvažuje sa ju povedať.“

 

 

EUROkracia nie je DEMOkracia

28.01.2020

Toto je môj osobný príbeh z roku 2016, keď som kandidoval do NR SR ako nezávislý kandidát. Prečo som sa rozhodol kandidovať? Podľa mňa sa Slovensko môže ľahko ocitnúť v „autopasci“. Myslím si, že Fico neuvážene a nestrategicky preorientoval celú slovenskú ekonomiku len na jednu kartu. Spoliehať sa však len na jeden monokultúrny priemysel je podľa mňa politickým [...]

Smer si vôbec neuvedomuje, že trápnymi videami proti opozícii pomáha hlavne Kotlebovi?

25.01.2020

Oni fakt vôbec nepochopili, že týmito trápnymi videami, ktorými chcú potopiť opozíciu tak pomáhajú hlavne Kotlebovi? Prečo? Keď občania, ktorí vidia tieto naozaj trápne videá si povedia, že SMER už nebudú voliť, tak im ostáva len alternatíva Kotleba. Keď budú vznikať aj iné trápne videa, tak Kotleba môže už pred Voľbami 2020 oslavovať. Čakal som od tých [...]

Prečo to, čo nás trápi najviac, je najmenej medializované?

23.02.2016

Ľudí na Slovensku najviac trápi nezamestnanosť, exekúcie, hypotekárne otroctvo a nespravodlivosť.S tým treba naozaj súhlasiť, a preto aj táto predvolebná kampaň by mala byť podľa mňa venovaná aj ekonomike, a teda nielen Ficovi a Matovičovi. Pozrite si však média tlačené, či tie elektronické od internetu až po televíziu všade sa tam dookola riešia len špinavé [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 35224x
Priemerná čítanosť článkov: 2202x

Autor blogu

Kategórie