Založ si blog

Smer si vôbec neuvedomuje, že trápnymi videami proti opozícii pomáha hlavne Kotlebovi?

Oni fakt vôbec nepochopili, že týmito trápnymi videami, ktorými chcú potopiť opozíciu tak pomáhajú hlavne Kotlebovi? Prečo?

Keď občania, ktorí vidia tieto naozaj trápne videá si povedia, že SMER už nebudú voliť, tak im ostáva len alternatíva Kotleba. 

Keď budú vznikať aj iné trápne videa, tak Kotleba môže už pred Voľbami 2020 oslavovať.

Čakal som od tých smeráckych mágov viac politickej stratégie i viac politickej taktiky. Potom sa ešte čudujete, že Smer padá, a Kotleba stále rastie? Ja nie.

Nerobí tak Smer, Kotlebovi týmito trápnymi videami kampaň vlastne úplne zadarmo?

Priatelia, ak súhlasíte so mnou, že proti tejto chorej politike treba voliť zdravý rozum, lebo len zdravý rozum je najlepší recept, a to pre celé Slovensko, tak si teraz kliknite na www.BINDAS.eu 

 

EUROkracia nie je DEMOkracia

28.01.2020

Toto je môj osobný príbeh z roku 2016, keď som kandidoval do NR SR ako nezávislý kandidát. Prečo som sa rozhodol kandidovať? Podľa mňa sa Slovensko môže ľahko ocitnúť v „autopasci“. Myslím si, že Fico neuvážene a nestrategicky preorientoval celú slovenskú ekonomiku len na jednu kartu. Spoliehať sa však len na jeden monokultúrny priemysel je podľa mňa politickým [...]

Prečo to, čo nás trápi najviac, je najmenej medializované?

23.02.2016

Ľudí na Slovensku najviac trápi nezamestnanosť, exekúcie, hypotekárne otroctvo a nespravodlivosť.S tým treba naozaj súhlasiť, a preto aj táto predvolebná kampaň by mala byť podľa mňa venovaná aj ekonomike, a teda nielen Ficovi a Matovičovi. Pozrite si však média tlačené, či tie elektronické od internetu až po televíziu všade sa tam dookola riešia len špinavé [...]

Zdravý má 1000 želaní, chorý len 1

19.02.2016

Pokračovanie z predošlého blogu. Slovenská ekonomika však musí byť podľa mňa i modrá, teda postavená i na našich svetových kúpeľov a prameňov.Modrá preto, že bude využívať na zvýšenie zamestnanosti aj naše svetové pramene a teda náš modrý národný poklad, ktorý však nevyužívame, a ignorujeme, čo je veľmi neekonomické a nemúdre. takých slabých gazdov si [...]

Robert Kaliňák, odkaz

Kaliňák: Vykreslili ste Fica ako zlo, takto to dopadlo. Očakávame jedno úprimné prepáčte

17.05.2024 19:11

Spoločenský zmier sa nedá postaviť na falošnej politickej korektnosti, uviedol Robert Kaliňák. Žiada od tých, ktorí vykreslili Fica ako zlo, jedno úprimné prepáčte.

kosovo nato

Baerbocková: Kosovo patrí do Rady Európy. Srbsko v takom prípade hrozí odchodom

17.05.2024 18:25

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková v piatok vyzvala lídrov Kosova, aby čo najskoršie splnili podmienky na prijatie do Rady Európy.

Izrael, Haag

Izrael v Haagu: Vojna v Gaze je tragická, nejde však o genocídu

17.05.2024 16:44

Izrael tak reagoval na tvrdenia Juhoafrickej republiky, ktorá ešte v decembri podala MSD sťažnosť voči Izraelu za údajnú genocídu.

Zuzana Dolinková

Ministerstvo zdravotníctva odmieta tvrdenia o diskriminácii všeobecných lekárov pre dospelých

17.05.2024 16:06

Asociácia súkromných lekárov tento týždeň vyzvala na riešenie situácie týkajúcej sa všeobecných lekárov pre dospelých.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 35367x
Priemerná čítanosť článkov: 2210x

Autor blogu

Kategórie